Informasjon om bloggen

Velkommen til Runes kulinariske verden! På denne bloggen kan du lese omtaler av de ulike restaurantene jeg besøker. Siden bloggeren bor i Oslo er det spisesteder der som har hovedfokus, men jeg skriver gjerne innlegg fra resten av landet også.

Siden jeg stadig reiser og spiser en del rundt, skriver jeg en del fra utenlandske restauranter også. Siden det er mylder av restauranter rundt i verden begrenser meg som oftest til å skrive om restauranter som finnes i Guide Michelin eller har et nivå som gjør det verdt å skrive innlegg om dem.

Omfanget av omtalen på restaurantbesøket vil variere fra innlegg til innlegg, for hvert besøk har sin historie. Noen ganger er jeg alene og tar meg god tid til å ta notater, mens andre ganger er jeg i selskap med andre og prioriterer å hygge meg.

Kvaliteten på bildene vil også variere, da noen er tatt med mobiltelefon og andre med kamera. Ytre faktorer som lysforhold vil påvirke sterkt da alle bilder tas uten noe for blitz eller ekstra belysning. Dessuten fotograferes rettene så rakst som mulig for at det skal være minst mulig forstyrrende for eget måltid og gjestene rundt meg.

Bloggen er 100% uavhengig og det er bloggeren som både bestemmer hvilken restauranter som besøkes, når de besøkes og det betaler alle måltider selv. I helt spesielle tilfeller kan det hende at teksten endres hvis det skulle fremkomme faktafeil, og jeg vil da i hvert enkelttilfelle vurdere hvordan leseren gjøres oppmerksom på dette. De subjektive opplevelsene derimot ligger fast, uavhengig av eventuelle ømme tær jeg måtte tråkke på. Rene skrivefeil endres uten at det opplyses om dette.