Uncategorized

Ny blogg, første innlegg

1487 views

Da har jeg startet opp min nye blogg. Siden jeg er fullstendig blank på alt som har med blogging å gjøre, kommer det neppe til å bli en blogg med fancy layout, hyppige oppdateringer og lassevis med lesere. Men det er jo kvaliteten på eventuelle lesere som teller, så hvis noen skulle finne noe av det jeg skriver interessant, trenger jeg overhodet ikke et lass med likegyldige lesere. Og jeg har ingen intensjon om å tjene et øre på denne bloggen, så irriterende reklame skal du få slippe. Layouten derimot håper jeg å få litt mer dreis på etter hvert.

Så hvem står så bak denne bloggen? Jo, det er det jeg som gjør. Jeg er en mann, født i 1976 og som har hatt en interesse for mat og matlaging i cirka femten år. Jeg like å eksprimentere på eget kjøkken, men er også ganske interessert i restaurant og har spist en god del rundt på ulike restauranter i Europa. Til daglig jobber jeg som rådgivende ingeniør i byggebransjen, men det er ikke mitt profesjolle virke jeg kommer til å skrive om her. Jeg ser for meg å at innholdet på denne bloggen i stor grad kommer til å handle om mat. Nå er det allerede tusenvis av matblogger, men der de fleste så vidt jeg oppfatter fokuserer på å publisere oppskrifter ønsker jeg å ha fokus på restauranter. Både i Norge og rundt i Europa. Direkte restaurantanmeldelser blir det neppe, men jeg kommer til å skrive om diverse restaurantbesøk og opplevelsene mine derifra. Skriveriene blir høyst subjektive, for noen formell kompetanse har jeg dessverre ikke. Men jeg synes det er langt mellom de gangene jeg finner god informasjon om ulike restauranter, og da kan jeg like godt gjøre som de gamle punkerne. Do It Yourself!

Andrebryst fra L'Arnsbourg
Andrebryst fra L’Arnsbourg

I tillegg til å være veldig glad i å spise ute driver jeg, som fleste andre matbloggere, stadig og tilbereder mat på eget kjøkken. Det blir nok sikkert ett og annet innlegg om dette også, men da vil det nok handle mer om spesielle eksperimenter jeg måtte ha for meg, enn å forsøke å gjengi hvordan jeg lager i stand pizza, ertepure eller rabarbrasuppe. Jeg er veldig takknemlig for de som blogger oppskrifter, jeg bruker stadig internett til å finne nye ting, men nettopp fordi det er så mange av dere føler jeg at mitt bidrag ikke vil gjøre noen forandring.

I skrivende stund er det slik jeg ser for meg fremtiden for denne bloggen. I tillegg kan det hende det dukker opp ett og annet innlegg om sykling eller rock ‘n’ roll, da dette er to andre ting som opptar meg litt, men først og fremst tror jeg det er de matglade leserne som har best mulighet til å finne noe som kan fange interessen.

Og har du stoppet opp på denne siden, bare legg igjen kommentarer eller spørsmål om du føler for det.