Runes kulinariske verden

En blogg om restauranter i inn- og utland

  • Hjem
  • Beliggenhet
    • Vis i kart
    • Norge
      • Oslo
      • Bergen
    • Sverige
      • Gøterborg
    • Danmark
      • København
    • Frankrike
      • Paris
      • Auvergne-Rhône-Alpes
      • Bretagne
      • Centre-Val de Loire
      • Grand Est
      • Nouvelle-Aquitaine
      • Occitanie
      • Pays de la Loire
    • Italia
      • Roma
      • Campania
      • Lombardia
      • Piemonte
      • Toscana
    • Spania
      • San Sebastian
    • Tyskland
      • Köln
      • Osnabrück
      • Perl Nennig
    • USA
      • New York
    • Kina
      • Hong Kong
  • Type mat
    • Italiensk
    • Spansk
    • Amerikansk
    • Indisk
    • Fransk
    • Meksikansk
    • Nordisk
    • Middelhavsmat
    • Pizza
    • Barbecue
    • Tapas
    • Hamburger
  • Prisklasse
    • Lav
    • Middels
    • Høy
  • Michelin
    • Bib Gourmand
    • En stjerne
    • To stjerner
    • Tre stjerner
  • Øvrig
    • Om bloggen
    • om bloggeren
    • Matguider
  • Kontakt
  • Hjem
  • Beliggenhet
    • Vis i kart
    • Norge
      • Oslo
      • Bergen
    • Sverige
      • Gøterborg
    • Danmark
      • København
    • Frankrike
      • Paris
      • Auvergne-Rhône-Alpes
      • Bretagne
      • Centre-Val de Loire
      • Grand Est
      • Nouvelle-Aquitaine
      • Occitanie
      • Pays de la Loire
    • Italia
      • Roma
      • Campania
      • Lombardia
      • Piemonte
      • Toscana
    • Spania
      • San Sebastian
    • Tyskland
      • Köln
      • Osnabrück
      • Perl Nennig
    • USA
      • New York
    • Kina
      • Hong Kong
  • Type mat
    • Italiensk
    • Spansk
    • Amerikansk
    • Indisk
    • Fransk
    • Meksikansk
    • Nordisk
    • Middelhavsmat
    • Pizza
    • Barbecue
    • Tapas
    • Hamburger
  • Prisklasse
    • Lav
    • Middels
    • Høy
  • Michelin
    • Bib Gourmand
    • En stjerne
    • To stjerner
    • Tre stjerner
  • Øvrig
    • Om bloggen
    • om bloggeren
    • Matguider
  • Kontakt
Uncategorized

Ny blogg, første innlegg

June 26, 2014 December 9, 2015 admin-runes1512 views

Da har jeg startet opp min nye blogg. Siden jeg er fullstendig blank på alt som har med blogging å gjøre, kommer det neppe til å bli en blogg med fancy layout, hyppige oppdateringer og lassevis med lesere. Men det er jo kvaliteten på eventuelle lesere som teller, så hvis noen skulle finne noe av det jeg skriver interessant, trenger jeg overhodet ikke et lass med likegyldige lesere. Og jeg har ingen intensjon om å tjene et øre på denne bloggen, så irriterende reklame skal du få slippe. Layouten derimot håper jeg å få litt mer dreis på etter hvert.

Så hvem står så bak denne bloggen? Jo, det er det jeg som gjør. Jeg er en mann, født i 1976 og som har hatt en interesse for mat og matlaging i cirka femten år. Jeg like å eksprimentere på eget kjøkken, men er også ganske interessert i restaurant og har spist en god del rundt på ulike restauranter i Europa. Til daglig jobber jeg som rådgivende ingeniør i byggebransjen, men det er ikke mitt profesjolle virke jeg kommer til å skrive om her. Jeg ser for meg å at innholdet på denne bloggen i stor grad kommer til å handle om mat. Nå er det allerede tusenvis av matblogger, men der de fleste så vidt jeg oppfatter fokuserer på å publisere oppskrifter ønsker jeg å ha fokus på restauranter. Både i Norge og rundt i Europa. Direkte restaurantanmeldelser blir det neppe, men jeg kommer til å skrive om diverse restaurantbesøk og opplevelsene mine derifra. Skriveriene blir høyst subjektive, for noen formell kompetanse har jeg dessverre ikke. Men jeg synes det er langt mellom de gangene jeg finner god informasjon om ulike restauranter, og da kan jeg like godt gjøre som de gamle punkerne. Do It Yourself!

Andrebryst fra L'Arnsbourg
Andrebryst fra L’Arnsbourg

I tillegg til å være veldig glad i å spise ute driver jeg, som fleste andre matbloggere, stadig og tilbereder mat på eget kjøkken. Det blir nok sikkert ett og annet innlegg om dette også, men da vil det nok handle mer om spesielle eksperimenter jeg måtte ha for meg, enn å forsøke å gjengi hvordan jeg lager i stand pizza, ertepure eller rabarbrasuppe. Jeg er veldig takknemlig for de som blogger oppskrifter, jeg bruker stadig internett til å finne nye ting, men nettopp fordi det er så mange av dere føler jeg at mitt bidrag ikke vil gjøre noen forandring.

I skrivende stund er det slik jeg ser for meg fremtiden for denne bloggen. I tillegg kan det hende det dukker opp ett og annet innlegg om sykling eller rock ‘n’ roll, da dette er to andre ting som opptar meg litt, men først og fremst tror jeg det er de matglade leserne som har best mulighet til å finne noe som kan fange interessen.

Og har du stoppet opp på denne siden, bare legg igjen kommentarer eller spørsmål om du føler for det.

admin-runesJune 26, 2014
previous story

En tidlig ettermiddag på Taco Republica

next story

Auberge du Vieux Puits – Fontjoncouse

you might also like

2020 – Annus horribilis eller Annus mirabilis

June 26, 2014 December 9, 2015

Maaemo – Gjenoppstandelsen

June 26, 2014 December 9, 2015

Michelinguiden 2020

June 26, 2014 December 9, 2015

Recent Posts

  • RENAA – Eksepsjonelt bra
  • 2020 – Annus horribilis eller Annus mirabilis
  • Maaemo – Gjenoppstandelsen
  • Michelinguiden 2020
  • Restaurant Rest – suveren mat med minimalt matsvinn

Recent Comments

  • Rune Grøsland on Året 2017 – Oppsummert i tekst og bilder
  • Jepp Svenno racing him self :) on Året 2017 – Oppsummert i tekst og bilder
  • Rune Grøsland on Nahm – Første møte med Bangkok
  • Espen on Nahm – Første møte med Bangkok
  • Rune Grøsland on Eleven Madison Park – Med sykkel på en trestjerner

Archives

  • April 2021
  • December 2020
  • May 2020
  • February 2020
  • December 2019
  • November 2019
  • September 2019
  • May 2019
  • April 2019
  • February 2019
  • January 2019
  • December 2018
  • November 2018
  • October 2018
  • September 2018
  • August 2018
  • July 2018
  • June 2018
  • May 2018
  • April 2018
  • March 2018
  • February 2018
  • January 2018
  • December 2017
  • November 2017
  • October 2017
  • September 2017
  • August 2017
  • July 2017
  • June 2017
  • May 2017
  • April 2017
  • March 2017
  • February 2017
  • January 2017
  • December 2016
  • October 2016
  • September 2016
  • August 2016
  • July 2016
  • June 2016
  • May 2016
  • April 2016
  • March 2016
  • February 2016
  • January 2016
  • December 2015
  • November 2015
  • October 2015
  • September 2015
  • August 2015
  • July 2015
  • June 2015
  • May 2015
  • March 2015
  • February 2015
  • January 2015
  • December 2014
  • November 2014
  • October 2014
  • September 2014
  • August 2014
  • July 2014
  • June 2014

Categories

  • Uncategorized

Meta

  • Log in
  • Entries feed
  • Comments feed
  • WordPress.org