Runes kulinariske verden

En blogg om restauranter i inn- og utland

  • Hjem
  • Beliggenhet
    • Vis i kart
    • Norge
      • Oslo
      • Bergen
    • Sverige
      • Gøterborg
    • Danmark
      • København
    • Frankrike
      • Paris
      • Auvergne-Rhône-Alpes
      • Bretagne
      • Centre-Val de Loire
      • Grand Est
      • Nouvelle-Aquitaine
      • Occitanie
      • Pays de la Loire
    • Italia
      • Roma
      • Campania
      • Lombardia
      • Piemonte
      • Toscana
    • Spania
      • San Sebastian
    • Tyskland
      • Köln
      • Osnabrück
      • Perl Nennig
    • USA
      • New York
    • Kina
      • Hong Kong
  • Type mat
    • Italiensk
    • Spansk
    • Amerikansk
    • Indisk
    • Fransk
    • Meksikansk
    • Nordisk
    • Middelhavsmat
    • Pizza
    • Barbecue
    • Tapas
    • Hamburger
  • Prisklasse
    • Lav
    • Middels
    • Høy
  • Michelin
    • Bib Gourmand
    • En stjerne
    • To stjerner
    • Tre stjerner
  • Øvrig
    • Om bloggen
    • om bloggeren
    • Matguider
  • Kontakt
  • Hjem
  • Beliggenhet
    • Vis i kart
    • Norge
      • Oslo
      • Bergen
    • Sverige
      • Gøterborg
    • Danmark
      • København
    • Frankrike
      • Paris
      • Auvergne-Rhône-Alpes
      • Bretagne
      • Centre-Val de Loire
      • Grand Est
      • Nouvelle-Aquitaine
      • Occitanie
      • Pays de la Loire
    • Italia
      • Roma
      • Campania
      • Lombardia
      • Piemonte
      • Toscana
    • Spania
      • San Sebastian
    • Tyskland
      • Köln
      • Osnabrück
      • Perl Nennig
    • USA
      • New York
    • Kina
      • Hong Kong
  • Type mat
    • Italiensk
    • Spansk
    • Amerikansk
    • Indisk
    • Fransk
    • Meksikansk
    • Nordisk
    • Middelhavsmat
    • Pizza
    • Barbecue
    • Tapas
    • Hamburger
  • Prisklasse
    • Lav
    • Middels
    • Høy
  • Michelin
    • Bib Gourmand
    • En stjerne
    • To stjerner
    • Tre stjerner
  • Øvrig
    • Om bloggen
    • om bloggeren
    • Matguider
  • Kontakt
Uncategorized

Lofthus Samvirkelag – Holtet

February 8, 2015 December 4, 2015 admin-runes1665 views

Besøkt: 08.02.2015
Adresse: Kongsveien 94, 1177 Oslo
Hjemmeside: http://www.lofthussamvirkelag.no

I forrige blogginnlegg besøkte jeg Lofthus Samvirkelag på Sandaker. Tilfeldighetene ville det slik at jeg noen uker senere var på Lofthus Samvirkelag på Holtet, som en del av en gruppe på seks voksne og en toåring. Dermed tenkte jeg det var naturlig å gjøre en sammenligning av de to stedene.

Lokalene på Holtet er som på Sandaker Åpent bakeri på dagtid, mens når kvelden kommer skifter stedet til et pizzeria. Antall plasser tror jeg er omtrent det samme på de to stedene og også menyen er lik. På Holtet gikk jeg for pizzaen fem oster, og denne var bra stekt og smakte godt. Dog synes jeg pizzaen på Sandaker var hakket bedre på smak, men den hadde jo et halt annet fyll og det nytter selvsagt ikke å sammenligne epler og pærer. Dermed føler jeg ikke at det er noe belegg for å påstå at kvaliteten på pizzaene på de to stedene.

Men til tross for alle likhetene sitter jeg igjen med svært ulik opplevelse av de to ulike besøkene. På Holtet tok det over en time fra vi satt oss ned til vi fikk mat på bordet. Det tok lang til vi fikk lov til å bestille og det tok minst like lang tid å tilberede de seks pizzaene. I mellomtiden så vi lite til servitørene og da vi ønsket å bestille mer drikke i det maten kom ble vi møtt med en sur mine fra den kvinnelige servitøren. Så der jeg på Sandaker synes jeg ble supert behandlet av servitørene sitter jeg igjen med ganske dårlig inntrykk fra Holtet. Jeg håper for stedets del at de hadde en dårlig dag, men kombinasjonen av tiden på tilberedingen og fravær av servitører gjør meg litt usikker. De har i alle fall ting å jobbe med der oppe for at dette skal bli en bra opplevelse.

 

LavNorgeOsloPizza
admin-runesFebruary 8, 2015
previous story

Lofthus Samvirkelag – Sandaker

next story

35-års jubileum

you might also like

Maaemo – Gjenoppstandelsen

February 8, 2015 December 4, 2015

Restaurant Rest – suveren mat med minimalt matsvinn

February 8, 2015 December 4, 2015

Restaurant Stallen – Ni tiere og et bomskudd

February 8, 2015 December 4, 2015

Recent Posts

  • RENAA – Eksepsjonelt bra
  • 2020 – Annus horribilis eller Annus mirabilis
  • Maaemo – Gjenoppstandelsen
  • Michelinguiden 2020
  • Restaurant Rest – suveren mat med minimalt matsvinn

Recent Comments

  • Rune Grøsland on Året 2017 – Oppsummert i tekst og bilder
  • Jepp Svenno racing him self :) on Året 2017 – Oppsummert i tekst og bilder
  • Rune Grøsland on Nahm – Første møte med Bangkok
  • Espen on Nahm – Første møte med Bangkok
  • Rune Grøsland on Eleven Madison Park – Med sykkel på en trestjerner

Archives

  • April 2021
  • December 2020
  • May 2020
  • February 2020
  • December 2019
  • November 2019
  • September 2019
  • May 2019
  • April 2019
  • February 2019
  • January 2019
  • December 2018
  • November 2018
  • October 2018
  • September 2018
  • August 2018
  • July 2018
  • June 2018
  • May 2018
  • April 2018
  • March 2018
  • February 2018
  • January 2018
  • December 2017
  • November 2017
  • October 2017
  • September 2017
  • August 2017
  • July 2017
  • June 2017
  • May 2017
  • April 2017
  • March 2017
  • February 2017
  • January 2017
  • December 2016
  • October 2016
  • September 2016
  • August 2016
  • July 2016
  • June 2016
  • May 2016
  • April 2016
  • March 2016
  • February 2016
  • January 2016
  • December 2015
  • November 2015
  • October 2015
  • September 2015
  • August 2015
  • July 2015
  • June 2015
  • May 2015
  • March 2015
  • February 2015
  • January 2015
  • December 2014
  • November 2014
  • October 2014
  • September 2014
  • August 2014
  • July 2014
  • June 2014

Categories

  • Uncategorized

Meta

  • Log in
  • Entries feed
  • Comments feed
  • WordPress.org