Uncategorized

Lofthus Samvirkelag – Holtet

1632 views

Besøkt: 08.02.2015
Adresse: Kongsveien 94, 1177 Oslo
Hjemmeside: http://www.lofthussamvirkelag.no

I forrige blogginnlegg besøkte jeg Lofthus Samvirkelag på Sandaker. Tilfeldighetene ville det slik at jeg noen uker senere var på Lofthus Samvirkelag på Holtet, som en del av en gruppe på seks voksne og en toåring. Dermed tenkte jeg det var naturlig å gjøre en sammenligning av de to stedene.

Lokalene på Holtet er som på Sandaker Åpent bakeri på dagtid, mens når kvelden kommer skifter stedet til et pizzeria. Antall plasser tror jeg er omtrent det samme på de to stedene og også menyen er lik. På Holtet gikk jeg for pizzaen fem oster, og denne var bra stekt og smakte godt. Dog synes jeg pizzaen på Sandaker var hakket bedre på smak, men den hadde jo et halt annet fyll og det nytter selvsagt ikke å sammenligne epler og pærer. Dermed føler jeg ikke at det er noe belegg for å påstå at kvaliteten på pizzaene på de to stedene.

Men til tross for alle likhetene sitter jeg igjen med svært ulik opplevelse av de to ulike besøkene. På Holtet tok det over en time fra vi satt oss ned til vi fikk mat på bordet. Det tok lang til vi fikk lov til å bestille og det tok minst like lang tid å tilberede de seks pizzaene. I mellomtiden så vi lite til servitørene og da vi ønsket å bestille mer drikke i det maten kom ble vi møtt med en sur mine fra den kvinnelige servitøren. Så der jeg på Sandaker synes jeg ble supert behandlet av servitørene sitter jeg igjen med ganske dårlig inntrykk fra Holtet. Jeg håper for stedets del at de hadde en dårlig dag, men kombinasjonen av tiden på tilberedingen og fravær av servitører gjør meg litt usikker. De har i alle fall ting å jobbe med der oppe for at dette skal bli en bra opplevelse.