Runes kulinariske verden

En blogg om restauranter i inn- og utland

  • Hjem
  • Beliggenhet
    • Vis i kart
    • Norge
      • Oslo
      • Bergen
    • Sverige
      • Gøterborg
    • Danmark
      • København
    • Frankrike
      • Paris
      • Auvergne-Rhône-Alpes
      • Bretagne
      • Centre-Val de Loire
      • Grand Est
      • Nouvelle-Aquitaine
      • Occitanie
      • Pays de la Loire
    • Italia
      • Roma
      • Campania
      • Lombardia
      • Piemonte
      • Toscana
    • Spania
      • San Sebastian
    • Tyskland
      • Köln
      • Osnabrück
      • Perl Nennig
    • USA
      • New York
    • Kina
      • Hong Kong
  • Type mat
    • Italiensk
    • Spansk
    • Amerikansk
    • Indisk
    • Fransk
    • Meksikansk
    • Nordisk
    • Middelhavsmat
    • Pizza
    • Barbecue
    • Tapas
    • Hamburger
  • Prisklasse
    • Lav
    • Middels
    • Høy
  • Michelin
    • Bib Gourmand
    • En stjerne
    • To stjerner
    • Tre stjerner
  • Øvrig
    • Om bloggen
    • om bloggeren
    • Matguider
  • Kontakt
  • Hjem
  • Beliggenhet
    • Vis i kart
    • Norge
      • Oslo
      • Bergen
    • Sverige
      • Gøterborg
    • Danmark
      • København
    • Frankrike
      • Paris
      • Auvergne-Rhône-Alpes
      • Bretagne
      • Centre-Val de Loire
      • Grand Est
      • Nouvelle-Aquitaine
      • Occitanie
      • Pays de la Loire
    • Italia
      • Roma
      • Campania
      • Lombardia
      • Piemonte
      • Toscana
    • Spania
      • San Sebastian
    • Tyskland
      • Köln
      • Osnabrück
      • Perl Nennig
    • USA
      • New York
    • Kina
      • Hong Kong
  • Type mat
    • Italiensk
    • Spansk
    • Amerikansk
    • Indisk
    • Fransk
    • Meksikansk
    • Nordisk
    • Middelhavsmat
    • Pizza
    • Barbecue
    • Tapas
    • Hamburger
  • Prisklasse
    • Lav
    • Middels
    • Høy
  • Michelin
    • Bib Gourmand
    • En stjerne
    • To stjerner
    • Tre stjerner
  • Øvrig
    • Om bloggen
    • om bloggeren
    • Matguider
  • Kontakt
Uncategorized

En liten bloggpause

July 9, 2015 December 9, 2015 admin-runes1465 views

Jeg har nå drevet denne bloggen i ett år, og kommer til å bevilge meg sommerferie fra bloggingen for å nyte sommerdagene en liten stund. Med mindre regnet skulle øse ned på Østlandet de neste ukene kommer det ikke flere innlegg på bloggen min før i midten av august. Jeg tjuvstarter ferien i morgen med en helgetur til Bourgogne for å spise litt rundt. Jeg har tre restauranter på listen og det kommer sikkert blogginnlegg fra besøkene.

Om to uker går ferden til Lisboa hvor jeg og kjæresten min følger kysten nordover, via Porto, A Coruna og videre langs Spanias Atlanterhavskyst, hvor vi til slutt ender opp innerst i Biscaya-bukten og byen med verdens beste pintxos, San Sebastian. På denne turen har jeg kun en bordreservasjon på en restaurant i Bilbao, men forhåpentligvis blir det en del matopplevelser å skrive om ellers også.

Ellers har jeg fortsatt en relativt lang liste med utenlandske restauranter jeg har besøkt for en tid tilbake, hvor jeg har både notater, bilder og hukommelse nok til at det utover høsten kommer noen innlegg fra tidligere opplevelser også. På denne listen befinner det seg flere godbiter som Arpege, Guy Savoy, Noma, Dal Pescatore, Schwarzwaldstaube, Bareiss, Schauenstein og Azurmendi, men det er ganske omfattende å skrive disse innleggene så her må jeg ta tiden til hjelp.

Ellers har jeg en lang liste med Oslo-restauranter som skal besøkes utover høsten, og jeg disse blogginnleggene vil bli prioritert. For den interesserte leser er det altså ingen grunn til å gi opp denne bloggen, selv om det en liten stund blir stille her. Utover høsten vil det fortsette å komme innlegg igjen, og jeg gleder meg til å gå løs på en ny sesong med matopplevelser.

 

 

Ha en skikkelig god sommer!

Diverse
admin-runesJuly 9, 2015
previous story

Restaurant Kontrast – En stjernekandidat?

next story

Postkontoret på Tøyen

you might also like

2020 – Annus horribilis eller Annus mirabilis

July 9, 2015 December 9, 2015

Maaemo – Gjenoppstandelsen

July 9, 2015 December 9, 2015

Michelinguiden 2020

July 9, 2015 December 9, 2015

Recent Posts

  • RENAA – Eksepsjonelt bra
  • 2020 – Annus horribilis eller Annus mirabilis
  • Maaemo – Gjenoppstandelsen
  • Michelinguiden 2020
  • Restaurant Rest – suveren mat med minimalt matsvinn

Recent Comments

  • Rune Grøsland on Året 2017 – Oppsummert i tekst og bilder
  • Jepp Svenno racing him self :) on Året 2017 – Oppsummert i tekst og bilder
  • Rune Grøsland on Nahm – Første møte med Bangkok
  • Espen on Nahm – Første møte med Bangkok
  • Rune Grøsland on Eleven Madison Park – Med sykkel på en trestjerner

Archives

  • April 2021
  • December 2020
  • May 2020
  • February 2020
  • December 2019
  • November 2019
  • September 2019
  • May 2019
  • April 2019
  • February 2019
  • January 2019
  • December 2018
  • November 2018
  • October 2018
  • September 2018
  • August 2018
  • July 2018
  • June 2018
  • May 2018
  • April 2018
  • March 2018
  • February 2018
  • January 2018
  • December 2017
  • November 2017
  • October 2017
  • September 2017
  • August 2017
  • July 2017
  • June 2017
  • May 2017
  • April 2017
  • March 2017
  • February 2017
  • January 2017
  • December 2016
  • October 2016
  • September 2016
  • August 2016
  • July 2016
  • June 2016
  • May 2016
  • April 2016
  • March 2016
  • February 2016
  • January 2016
  • December 2015
  • November 2015
  • October 2015
  • September 2015
  • August 2015
  • July 2015
  • June 2015
  • May 2015
  • March 2015
  • February 2015
  • January 2015
  • December 2014
  • November 2014
  • October 2014
  • September 2014
  • August 2014
  • July 2014
  • June 2014

Categories

  • Uncategorized

Meta

  • Log in
  • Entries feed
  • Comments feed
  • WordPress.org