Uncategorized

En liten bloggpause

1439 views

Jeg har nå drevet denne bloggen i ett år, og kommer til å bevilge meg sommerferie fra bloggingen for å nyte sommerdagene en liten stund. Med mindre regnet skulle øse ned på Østlandet de neste ukene kommer det ikke flere innlegg på bloggen min før i midten av august. Jeg tjuvstarter ferien i morgen med en helgetur til Bourgogne for å spise litt rundt. Jeg har tre restauranter på listen og det kommer sikkert blogginnlegg fra besøkene.

Om to uker går ferden til Lisboa hvor jeg og kjæresten min følger kysten nordover, via Porto, A Coruna og videre langs Spanias Atlanterhavskyst, hvor vi til slutt ender opp innerst i Biscaya-bukten og byen med verdens beste pintxos, San Sebastian. På denne turen har jeg kun en bordreservasjon på en restaurant i Bilbao, men forhåpentligvis blir det en del matopplevelser å skrive om ellers også.

Ellers har jeg fortsatt en relativt lang liste med utenlandske restauranter jeg har besøkt for en tid tilbake, hvor jeg har både notater, bilder og hukommelse nok til at det utover høsten kommer noen innlegg fra tidligere opplevelser også. På denne listen befinner det seg flere godbiter som Arpege, Guy Savoy, Noma, Dal Pescatore, Schwarzwaldstaube, Bareiss, Schauenstein og Azurmendi, men det er ganske omfattende å skrive disse innleggene så her må jeg ta tiden til hjelp.

Ellers har jeg en lang liste med Oslo-restauranter som skal besøkes utover høsten, og jeg disse blogginnleggene vil bli prioritert. For den interesserte leser er det altså ingen grunn til å gi opp denne bloggen, selv om det en liten stund blir stille her. Utover høsten vil det fortsette å komme innlegg igjen, og jeg gleder meg til å gå løs på en ny sesong med matopplevelser.

 

 

Ha en skikkelig god sommer!